Ervaringen

Op deze pagina kunt u enkele reacties van clienten lezen die bij mij in behandeling zijn (geweest).
Gerda:

Jahoe, mijn laatste 5 kilo kwijt! Na een koolhydraatarm dieet was ik veel afgevallen maar de laatste kilo's lukte niet. Ook was ik moe, lusteloos en was ik best bang om 'gewoon' te gaan eten. Dankzij Renske weet ik nu dat ik helemaal geen gekke, dure dieet-hypes hoef te volgen. Gewoon, normaal eten is ook goed! Maar bewust keuzes maken, daar draait het allemaal om. Renske, bedankt!

7 mei 2019
Astrid:

Ik kwam bij Renske omdat ik door de overgang enkele kilo's zwaarder werd. Niet heel veel, maar ja, waar is de grens?Ik vond dat ik die al voorbij was en wilde mezelf strenger aanpakken. Helaas werd wel al meteen duidelijk (eerlijk door Renske zelf verteld!) dat je lichaam door de overgang veranderd en dat de vorm van je lichaam (vooral de taille) anders zal zijn als toen ik 20 was. Ook als ik de extra kilo's afval. Toch begreep Renske heel goed dat ik mijn eigen grens over ging en ik kreeg complimenten dat ik dit in een vroeg stadium aan wilde pakken.

Nou, het is gelukt! Oke, het gaat niet met kilo's in de week, maar dat kan ook niet (en vooral: HOEFT ook niet!). Ik ben nu 3 kilo afgevallen in 5 weken tijd met 'gewoon' eten. En ik hoef er nog maar 2 en dan ben ik op mijn 'oude' gewicht. Het is waar dat mijn lichaam nog steeds anders er uit ziet dan 15 jaar geleden, maar dat moet ik leren accepteren.

16 aug 2018
anoniem:

graag wil ik anoniem blijven maar ook mijn verhaal doen. ik had heel erg veel moeitemet eten vooral de maaltijden. ik wist het gewoon niet meer maar renske was heel erg geduldig en heeft mij veel dingen uitgelegd hoe ik gezondere alternatieven kon verzinnen. ik ben 10 kilo afgevallen, het ging niet heel snel maar het blijft er wel af! ik ben echt blij. fijn weekend.

9 feb 2018
Anoniem:

Het grootste keerpunt voor mij was dat ik ZELF verantwoordelijk was. Niets overkomt mij, er vliegt niet zomaar een pak koekjes in mijn mond. Renske liet mij inzien dat alles wat ik deed een keuze was en dat ik dus zelf verantwoordlijk was voor mijn keuzes! Gebeurtenissen kun je niet veranderen, maar hoe je er mee om gaat wel! Je moet niet naar Renske toe als je een 'quick-fix' zoekt om af te vallen, je moet naar Renske gaan als je serieus wilt afvallen en je ook bereidt bent om jezelf tegen te komen! Ik ben super geholpen.

4 dec 2017
Bea Disseldorp:

Dacht wel te weten hoe om te gaan met voeding. Renske heeft mij laten kijken wat voor mij van belang is. Een puur persoonlijke kijk. Bleek gewoon veel te weinig te eten en moest leren om op meer momenten van de dag te eten. Hierdoor blijf ik op een gezond gewicht en heb over de dag meer energie.

(Recensie via Facebook)

16 nov 2017
Jochem de Jager:

Echt super goed geholpen! Ben toen (2 jaar terug) ruim 10 kg afgevallen. Goeie uitleg en kennis van voeding..

(Recensie via Facebook)

14 mrt 2017
Anoniem:

Ik ben naar jouw verwezen door mijn fysiotherapeut. Je hebt mij duidelijke richt lijnen gegeven zoals een week menu, dat goed te volgen is en geen hongergevoel aan over houd. De uitleg over etiketten en andere voedingsmiddelen waren erg informatief.
16 nov 2016
Mirthe Dijkstra:

Dit berichtje is door mijzelf geschreven en na goedkeuring van Mirthe op de site gezet!

Dat niet alleen mensen die flink te zwaar zijn bij mij komen, bewees Mirthe Dijkstra vorig jaar. Zij kwam bij mij, samen met haar moeder, omdat zij aan het begin stond van haar modellen carrière maar op haar heupen net een paar cm te veel had. Nu kunnen we daar allemaal een mening over hebben, want ja ze was al prachtig, maar het fijne was dat ze hier iets op een gezonde manier aan wilde doen.

Dus kwam ze bij mij om haar eetpatroon (die ook best wat kleine aanpassingen kon gebruiken ;)) onder de loep te leggen en voor een advies om gezond te eten en gezond te blijven. Ook kreeg zij begeleiding bij het sporten en ja hoor, het was gelukt! Wat een supermeid, niet alleen heel erg mooi maar ook realistisch en gedisciplineerd.

Mirthe, bedankt voor je vertrouwen in mij en ik wens je een hele mooie carrière toe.

5 apr 2016
Lia:

Lia 51 jaar en 13 kilo te zwaar. Toen vind ik het toch tijd er iets aan te doen, en zo kwam ik bij Renske terecht. Jong, slank en aantrekkelijk, pffff, en ik voelde me al zo dik en lelijk. Maar algauw bleek dat Renske wel wat meer in haar mars had, en precies ( uit ervaring) wist waar het over gaat als je een pak koek leeg eet, en je daarna rot voelt, dan nog even naar de benzinepomp gaat, of bij de AH 7 keer langs de gratis stukjes kaas en worst te lopen.

Het allerleukste vond ik dat ze ( bijna) ieder dieet wat ze hoort van haar cliënten zelf gaat proberen een paar dagen, hilarisch. Maar om een lang verhaal kort te houden, ik ben 13 kilo kwijt, maar dat is niet het belangrijkste, ik weet een beetje hoe het moet! Dus niet na een dag de fout te zijn ingegaan, of 2 denken het is toch allemaal mislukt maar gewoon weer verder gaan.

Dus soms kwam ik wat aan, bij feestjes en partijtjes, of simpelweg geen zin, maar ook vaak ging het goed, en in een week waarin ik had genoten van de zomer, wijn en feestjes, was het prima om ook eens aangekomen te zijn. Ik was soms ook heel blij met een ons eraf! Ik ben blij met mezelf en als ik weer eens wat aankom, wat best mag, dan doe ik de week, cq dag erna gewoon weer een beetje strenger.

Renske, naast die eerste indruk, van slank, aantrekkelijk etc, kan ik nu zeggen: het belangrijkste: je bent een leuk mens! Bedankt.

24 nov 2015
Noortje B.:

Het is mij gelukt! 10 kilo eraf!!! Dank je, Renske, voor je hulp.
2 jun 2015
Saskia:

Na het Cambridge dieet wel afgevallen maar ook behoorlijk wat gezondheidsklachten eraan over gehouden. Ik had het altijd koud en kreeg zelfs kale plekken op mijn hoofd! Ook bleef de weegschaal stil staan. Balen! Terecht gekomen bij Renske om mijn lichaam weer een beetje gezond en draaiende te krijgen. De laatste kilo's gaan er nu weer af. Langzaam maar wel op een gezonde manier afvallen!
8 apr 2015
Pieter:

Stap om naar een gewichtsconsulent te gaan duurde bij mij best wel lang. Niet veel mannen zullen in eerste instantie aan een consulent denken. toch blij dat ik het heb gedaan want inmiddels ben ik en mijn gezin veel gezonder gaan eten. Ik voel me fitter en energieker en dat was mijn uiteindelijke doel. Erg blij dat ik toch de stap heb gezet, zeker een aanrader.
8 apr 2015
Hanneke de Groot:

Bij Renske heb ik geleerd om mijn leefwijze eens onder de loep te nemen, hierdoor werd duidelijk waardoor het op gewicht blijven zo moeilijk voor mij was. Ik heb nu inzicht gekregen en kan daardoor gezonder omgaan met het denken en doen rondom eten.
26 feb 2015
Mevr. C.L. Wiel:

Begeleiding bij Renske is net afgesloten en wat ben ik blij dat ik paar weken geleden de stap heb gezet. Ik hoefde slechts een paar kilo kwijt maar het lukte me gewoon niet! Ik had structuur nodig en iemand die mij gemotiveerd hield. Ik woon alleen, dus ik had geen stok achter de deur. Renske was echt mijn stok achter de deur! Door haar is het mij gelukt om te genieten van eten en TOCH te kunnen afvallen. Voor de toekomst heb ik hoop dat ik het nu helemaal alleen afkan mocht ik toch weer wat aankomen. Yes, het is mij gelukt!
9 dec 2014
A. van Houten:

Afgelopen weken onder begeleiding geweest bij Renske. Leuke gesprekken, lekker losjes en spontaan. Voorheen bij een diëtist geweest maar dat was altijd zo strak en streng! Bij Renske dus niet, en toch is afvallen gelukt! Maar nog belangrijker; ik heb weer een normaal patroon en ritme gevonden waardoor ik nu zonder begeleiding verder kan. Ik ga ervoor! Renske; bedankt!

15 nov 2014
Jolanda Huiting:

Ik ben nu drie keer bij Renske geweest, en ik ben afgevallen! Ze is een lieve vrouw die goed naar je luistert, je serieus neemt en je complimenten geeft! Ik ga vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet en ik hou haar zeker op de achtergrond mocht ik weer vervallen in mijn oude patroon!
1 aug 2014
Bianca Loondrecht:

Je kent dat wel, dat je geen idee hebt waarom je maar niet afvalt want veel eten doe je niet. Nu was dat precies mijn probleem. Er werd goed naar mijn situatie gekeken en ik kreeg weekmenu's die speciaal voor mij geschreven waren (ik lust bijvoorbeeld geen kaas op brood...). Ik dacht: 'Jeetje, moet ik zoveel eten? Hoe kan ik daar nu van afvallen?' Maar warempel, toen ik na een week op de weegschaal bij Renske stond was er 2 kilo af! En de consulten erna vlogen de kilo's er af. Niet zo extreem als in de eerste week maar toch wel minimaal een pond tot maximaal 1,5 kilo.

Ik draag nu een kledingmaat minder en sta ook veel zekerder in het leven. De huiswerkopdrachten hielpen mij eens goed naar mijzelf te kijken. Ik leerde mezelf mooi te vinden, ookal ben ik geen maatje 38. Dat hoeft ook niet, want zoals Renske zei: Als je maar gelukkig en gezond bent!

10 jul 2014
Sanny P.:

Meerdere dingen geprobeerd, zoals dieetpillen, sonja bakker dieet, maaltijdvervangers en noem maar op! Nu ben ik al een tijdje Renske's methode aan het proberen, ik eet veel meer dan ik deed en ik val echt af. Renske is een oprechte en eerlijke vrouw die luistert naar mijn problemen en de weekmenu's en behandeling aanpast op mij. Eindelijk iets wat bij mij past!
1 jul 2014
Bent u ook onder begeleiding (geweest) bij mij? Ik zou het heel leuk vinden als u dit wilt delen op de website: