Tarieven

Algemeen
Kennismakingsgesprek (± 10-15 min) GRATIS
Intake (± 60 min)
incl. wegen
60,-
Vervolgconsulten (± 30 min)
incl. wegen en informatie-gesprek 
28,-
Weegmomenten (± 10-15 min) 12,50
Eenmalig voedingsadvies (± 60 min)
incl. intakegesprek, twee gepersonaliseerde weekmenu's + variatietabellen
75,-
Digitaal
Eenmalig digitaal voedingsadvies
incl. twee gepersonaliseerde weekmenu's + variatietabellen
65,-

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en zijn geldig van 1 januari 2019 t/m 31 december 2019.

Vergoedingen

De vergoedingen van 2021! Bekijk of uw zorgverzekeraar een BGN-gewichtsconsulent ook vergoedt!

Duo korting

Wilt u begeleiding samen met uw partner, vriend(in), familielid en komt u samen op afspraken? Dan krijgen jullie een flinke korting per intake/consult! Voor de duo tarieven, kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier. Er is geen sprake van duo-korting bij weegmomenten.

Thuisbezoek

Een bezoek bij u thuis behoort tot de mogelijkheden mits u binnen een straal van vijf kilometer van de praktijk woont. Woont u verder dan vijf kilometer? Dan reken ik een toeslag van vijftig cent per extra gemaakte kilometer.

Betaling

Betaling geschiedt d.m.v. een maandelijks digitaal factuur welke binnen veertien dagen na factuurdatum voldaan dient te worden, met uitzondering van digitale begeleiding en voordeelpakketten. Bij digitale begeleiding en voordeelpakketten ontvangt u voor de behandeling digitaal een factuur welke voldaan dient te worden voor de startdatum. Bent u al onder begeleiding van mij? Dan geldt voor een digitaal consult, deze regel van vooraf betalen niet.

Annulering

Een afspraak op de praktijk kan 24 uur van tevoren worden afgezegd zonder dat het consult in rekening wordt gebracht. Wordt een afspraak niet binnen 24 uur van tevoren geannuleerd, dan wordt deze in rekening gebracht.

Lees ook de algemene voorwaarden voor meer informatie.